Minimalistisch

De essentie van je bedrijf

"

Door minimaal gebruik te maken van kleur, fonts en foto’s leg je maximaal de focus op de essentie van de boodschap die je uit wilt stralen. 

Minimalistisch design is een balans zoeken tussen informatie en witruimte. Soms volstaat een homepage met alleen de ontwerpen, een slogan, het product of een korte omschrijving. Zeker als het visueel of tekstueel in één oogopslag duidelijk is waar het om gaat. Met zo eenvoudig mogelijk middelen kun je dan je doel bereiken of een effect bewerkstellingen.

Dit moet echter wel bij de uitstraling van je bedrijf, jouw visie en die van de klanten passen. TX design denkt graag met je mee wat voor jouw merk de beste strategie is. Kijk voor inspiratie ook naar de overige stijlen van deze website

www

Wie ben je

Wat doe je

Waarom

Wat maakt jou uniek?

Dat is de eerste vraag die je jezelf moet stellen als je een bedrijf of product op de markt wilt zetten. Nog voor je over een logo of website na wilt denken denk je na over wie je bent, wat je doet en waarom je het doet. Dan kom je vanzelf bij de factor wat jou uniek maakt. Klanten moeten immers een goede reden hebben om jouw product, jouw vakmanschap of jouw winkel uit te kiezen en niet die van je concurrent!

Branding

less
is
more

Elementen

Logo

Een logo vertegenwoordigt het idee achter het merk. In deze casus van TX design zijn de letters TX aan elkaar gekoppeld als een verwijzing naar de kracht van de verbinding, maar door de linker onderkant van de X los te houden symboliseert dit dat er ook losse elementen binnen TX mogelijk zijn. Je kunt namelijk bij TX design kiezen voor het laten ontwerpen van alleen je logo, maar ook van de complete huisstijl, een volledige branding en/of de website.

De ronde rand in het beeldmerk is geplaatst als verwijzing naar de oneindigheid van mogelijkheden binnen het creatieve proces. 

Design

Het woordje design is in een bewerkt handgeschreven lettertype gezet om het vrije aspect van het ontwerpen te benadrukken. Alle design ontwerpen beginnen immers met een (handgemaakte) schets. 

Website

Voor deze pagina in minimalistische stijl is gekozen voor 2 basiskleuren en 2 ondersteunende kleuren, 1 font en een aantal visuele tools en elementen welke deze eigenschappen versterken.

De boodschap van deze website is om de mogelijkheden en de verschillen te laten zien tussen stijlen, kleuren, designs, fonts en illustraties. Met elementen om de visuele en tekstuele mogelijkheden te benadrukken.

Waarom?

kiezen voor TX design

Ruim 30 jaar ervaring

TX design heeft ruim 30 jaar ervaring in grafische vormgeven en in fotografie. We blijven onszelf echter continue ontwikkelen en uitdagen in vernieuwende technieken en mogelijkheden. 

Tevens zijn we gespecialiseerd in Photoshop wat geresulteerd heeft in het winnen van prijzen.

icon_22

Goede communicatie

De lijntjes zijn kort en snel. Opdrachten kunnen vlug ingepland en uitgevoerd worden. We streven naar persoonlijk contact en heldere communicatie. Je bedrijf, merk of boodschap neerzetten op een goede manier die je onderscheidt is een resultaat uit een constante samenwerking tussen klant en ontwerper.

icon_19

Ontwerpen - bouwen - lanceren

Een goede website ontwerpen en bouwen is maatwerk. Elke site vraagt om een eigen indeling en uitstraling. Daarbij moet het functioneel en SEO en UX en UI optimaal  ingericht worden. Samen gaan we stap voor stap dit realiseren. De website wordt ontworpen voor zowel PC, tablet als mobiel.

icon_58

Klantgericht denken

Iedereen is uniek! Daarom zijn de ontwerpen er volledig op gericht om jouw persoonlijkheid en de identiteit van je bedrijf door alles heen uit te laten stralen. Een compleet concept dat aansluit bij jouw specifieke doelgroep.

icon_41

Klant houdt controle

Als klant van TX design hou je altijd controle op zowel het ontwerpproces als op het realisatieproces. De website wordt onder je eigen naam gehost zodat je zelf de regie houdt. Wij staan voor transparantie, eerlijkheid en vertrouwen in de samnewerking.

icon_6

Prachtig design!

Of het gaat om een logo, een complete huisstijl, verpakking, brochure, een banner of een website, we zorgen dat je visie, stijl en boodschap prachtig neergezet wordt. Je krijgt een digitaal brandbook waarin alle aspecten rondom je huisstijl vastgelegd wordt.

Onze klanten

TX design werkt met en voor allerlei klanten, hieronder een selectie

Hospice-info

 • Logo-design
 • Huisstijl
 • Branding
 • Web-design

Wheels on tour

 • Logo-design
 • Huisstijl
 • Branding
 • Web-design

Tom van Dijk uitvaarten

 • Logo-design
 • Huisstijl
 • Branding
 • Web-design

Andrea Klaver

 • Logo-design
 • Huisstijl