Minimalistisch

De essentie van je bedrijf

Logo minimal design TX design

"

Door minimaal gebruik te maken van kleur, fonts en foto’s leg je maximaal de focus op de essentie van de boodschap die je uit wilt stralen. 

Minimalistisch design is een balans zoeken tussen informatie en witruimte. Soms volstaat een homepage met alleen de naam, een slogan, het product of een korte omschrijving. Zeker als visueel of tekstueel het in één oogopslag duidelijk is waar het over gaat. Met zo eenvoudig mogelijk middelen kun je dan je doel bereiken of een effect bewerkstellingen.

Dit moet echter wel bij de uitstraling van je bedrijf, jouw visie en die van de klanten passen. TX design denkt graag met je mee wat voor jouw merk de beste strategie is. Kijk voor inspiratie ook naar de overige stijlen van deze website

wwww

Wie ben je

Wat doe je

Waarom doe je het

Wat maakt jou uniek

Je wilt een bedrijf, een dienst of product op de markt zetten. Nog voor je over een logo of website gaat nadenken, stel jezelf dan eerst de vraag wie je bent, wat je doet en waarom je het doet. Dan kom je vanzelf bij de factor wat jou uniek maakt

Klanten moeten immers een goede reden hebben om jouw product, jouw vakmanschap of jouw winkel uit te kiezen en niet die van je concurrent!

Huisstijl

Een huisstijl is een visuele identiteit die bestaat uit diverse vaste grafische elementen zoals logo, lettertype en kleuren. Je huisstijl versterkt je identiteit en onderscheidt je van je concurrenten. Huisstijl is je merkidentiteit.

Iphone met website TX design
cd met huisstijl van TX design
Notebook met huisstijl van TX design
Logo minimal design TX design
ipad met bewegende tekst voor huisstijl TX design

less
is
more

envelop met huisstijl van TX design
briefpapier met huisstijl van TX design
visititekaartje met huisstijl van TX design
klemmen met huisstijl van TX design
koker met huisstijl van TX design

Branding

hoodie met huisstijl van TX design en tekst justbyou

Branding is de uitstraling van je merk, een gevoel of visie dat het oproept. Het is niet hetzelfde als de huisstijl. Het is het toepassen van je merk in diverse aspecten. Zo kun je o.a. kiezen voor spotjes, sponsoring, bekleding en product keuzes met je logo. Het laat je normen en waarden zien. Door toepassing van branding zorg je ervoor dat je herkenbaar wordt voor je doelgroep. Branding is bouwen aan je merk.

Waarom?

kiezen voor TX design

icon voor website tx design

Ontwerpen - bouwen - lanceren

Een goede website ontwerpen en bouwen is maatwerk. Elke site vraagt om een eigen indeling en uitstraling. Daarbij moet het functioneel en SEO, UX en UI optimaal  ingericht worden. Samen gaan we stap voor stap dit realiseren. De website wordt ontworpen voor zowel PC, tablet als mobiel.

icon voor website tx design

Goede communicatie

De lijntjes zijn kort en snel. Opdrachten kunnen vlug ingepland en uitgevoerd worden. We streven naar persoonlijk contact en heldere communicatie. Je bedrijf, merk of boodschap neerzetten op een goede manier die je onderscheidt is een resultaat uit een constante samenwerking tussen klant en ontwerper.

icon voor website tx design

Ruim 30 jaar ervaring

TX design heeft ruim 30 jaar ervaring in grafisch vormgeven en in fotografie. We blijven onszelf echter continue ontwikkelen en uitdagen in vernieuwende technieken en mogelijkheden. 

Tevens zijn we gespecialiseerd in Photoshop wat geresulteerd heeft in het winnen van prijzen.

icon voor website tx design

Prachtig design!

Of het gaat om een logo, een complete huisstijl, verpakking, brochure, een banner of een website, we zorgen dat je visie, stijl en boodschap prachtig neergezet wordt. Je krijgt een digitaal brandbook waarin alle aspecten rondom je huisstijl vastgelegd wordt.

icon voor website tx design

Klantgericht denken

Iedereen is uniek! Daarom zijn de ontwerpen er volledig op gericht om jouw persoonlijkheid en de identiteit van je bedrijf door alles heen uit te laten stralen. Een compleet concept dat aansluit bij jouw specifieke doelgroep.

icon voor website tx design

Klant houdt controle

Als klant van TX design hou je altijd controle op zowel het ontwerpproces als op het realisatieproces. De website wordt onder je eigen naam gehost zodat je zelf de regie houdt. Wij staan voor transparantie, eerlijkheid en vertrouwen in de samenwerking.