Log o TX design in witte kleur

Over smaak valt niet te twisten....

En dat doen we dus ook niet.
We gaan niet proberen jouw stijl of vormgeving te veranderen.
We gaan juist jouw ideeën vorm en stijl geven.
Maak snel een afspraak en zie wat we voor jou kunnen betekenen!

Bierfles met tekst - TX design
Logo minimal design TX design

"

Door gebruik te maken van contrast, kleur, fonts en foto’s breng je een krachtige, duidelijke boodschap over en laat je de producten en/of bedrijf eruit springen.

Dit donkere contrastrijke design is een balans tussen informatie en beeld, met als doel je product, bedrijf, dienst of boodschap zo sterk mogelijk naar voren te laten komen.

Dit moet echter wel bij de uitstraling van je bedrijf, jouw visie en die van de klanten passen. TX design denkt graag met je mee wat voor jou de beste strategie is. Kijk voor inspiratie ook naar de overige stijlen van deze website

wwww

Wie ben je

Wat doe je

Waarom doe je het

Wat maakt jou uniek

Je wilt een bedrijf, een dienst of product op de markt zetten. Nog voor je over een logo of website gaat nadenken, stel jezelf dan eerst de vraag wie je bent, wat je doet en waarom je het doet. Dan kom je vanzelf bij de factor wat jou uniek maakt

Klanten moeten immers een goede reden hebben om jouw product, jouw vakmanschap of jouw winkel uit te kiezen en niet die van je concurrent!

voorbeeld van een huisstijl - Tx design

Huisstijl

Een huisstijl is een visuele identiteit die bestaat uit diverse vaste grafische elementen zoals logo, lettertype en kleuren. Je huisstijl versterkt je identiteit en onderscheidt je van je concurrenten. Huisstijl is je merkidentiteit.

Stories

3 Video's

Branding

Branding is de uitstraling van je merk, een gevoel of visie dat het oproept. Het is niet hetzelfde als de huisstijl. Het is het toepassen van je merk in diverse aspecten. Zo kun je o.a. kiezen voor spotjes, sponsoring, bekleding en product keuzes met je logo. Het laat je normen en waarden zien. Door toepassing van branding zorg je ervoor dat je herkenbaar wordt voor je doelgroep. Branding is bouwen aan je merk.

Waarom?

kiezen voor TX design

Logo_Mockup (Groot)

Ontwerpen - bouwen - lanceren

Een goede website ontwerpen en bouwen is maatwerk. Elke site vraagt om een eigen indeling en uitstraling. Daarbij moet het functioneel en SEO, UX en UI optimaal  ingericht worden. Samen gaan we stap voor stap dit realiseren. De website wordt ontworpen voor zowel PC, tablet als mobiel.

Logo_Mockup (Groot)

Goede communicatie

De lijntjes zijn kort en snel. Opdrachten kunnen vlug ingepland en uitgevoerd worden. We streven naar persoonlijk contact en heldere communicatie. Je bedrijf, merk of boodschap neerzetten op een goede manier die je onderscheidt is een resultaat uit een constante samenwerking tussen klant en ontwerper.

Logo_Mockup (Groot)

Ruim 30 jaar ervaring

TX design heeft ruim 30 jaar ervaring in grafisch vormgeven en in fotografie. We blijven onszelf echter continue ontwikkelen en uitdagen in vernieuwende technieken en mogelijkheden. 

Tevens zijn we gespecialiseerd in Photoshop wat geresulteerd heeft in het winnen van prijzen.

Logo_Mockup (Groot)

Prachtig design!

Of het gaat om een logo, een complete huisstijl, verpakking, brochure, een banner of een website, we zorgen dat je visie, stijl en boodschap prachtig neergezet wordt. Je krijgt een digitaal brandbook waarin alle aspecten rondom je huisstijl vastgelegd wordt.

Logo_Mockup (Groot)

Klantgericht denken

Iedereen is uniek! Daarom zijn de ontwerpen er volledig op gericht om jouw persoonlijkheid en de identiteit van je bedrijf door alles heen uit te laten stralen. Een compleet concept dat aansluit bij jouw specifieke doelgroep.

Logo_Mockup (Groot)

Klant houdt controle

Als klant van TX design hou je altijd controle op zowel het ontwerpproces als op het realisatieproces. De website wordt onder je eigen naam gehost zodat je zelf de regie houdt. Wij staan voor transparantie, eerlijkheid en vertrouwen in de samenwerking.