Elementen

Logo

Een logo vertegenwoordigt het idee achter het merk. In deze casus van TX design zijn de letters TX aan elkaar gekoppeld als een verwijzing naar de kracht van de verbinding, maar door de linker onderkant van de X los te houden symboliseert dit dat er ook losse elementen binnen TX mogelijk zijn. Je kunt namelijk bij TX design kiezen voor het laten ontwerpen van alleen je logo, maar ook van de complete huisstijl, een volledige branding en/of de website.

De ronde rand in het beeldmerk is geplaatst als verwijzing naar de oneindigheid van mogelijkheden binnen het creatieve proces. 

Design

Het woordje design is in een bewerkt handgeschreven lettertype gezet om het vrije aspect van het ontwerpen te benadrukken. Alle design ontwerpen beginnen immers met een (handgemaakte) schets. 

Website

Voor deze pagina in minimalistische stijl is gekozen voor 2 basiskleuren en 2 ondersteunende kleuren, 1 font en een aantal visuele tools en elementen welke deze eigenschappen versterken.

De boodschap van deze website is om de mogelijkheden en de verschillen te laten zien tussen stijlen, kleuren, designs, fonts en illustraties. Met elementen om de visuele en tekstuele mogelijkheden te benadrukken.