Geboortekaarten bestellen

Stap 1 Kaartje uitkiezen
Stap 2 Kaartje online bestellen
Stap 3 Het kaartje wordt aangepast aan uw wensen
Stap 4 Akkoord geven; bestelling is definitief
Stap 5 De baby is geboren
Stap 6 Verzending kaartjes
Stap 7 Betaling kaartjes

Stap 1 kaartje uitkiezen

Om het zoeken voor u gemakkelijker te maken hebben we de kaarten onderverdeeld in stijlgroepen. Daarvoor klikt u op de soort kaart die u wenst. Daarna kunt u op de kaart klikken waar uw voorkeur naar uitgaat. Het is echter ook mogelijk een afspraak te maken met een van onze ontwerpers in onze studio om samen een persoonlijk kaartje te maken.


Stap 2 Kaartjes online bestellen
Selecteer het kaartje naar uw keuze uit een van de collecties. Elk kaartje heeft een aparte code/naam. In het bestelformulier onderaan de pagina of via deze link kunt u dit en de andere gegevens aangeven. Verder kunt u hierop invullen wat de voorkeur is qua papier, lettertypes, kleur, enveloppen en of u foto's wil bijvoegen. U kunt er ook voor kiezen de foto's door Sam Fotografie te laten verzorgen, mits u in een staal van 25 km woont van 5051 CN. Meer informatie vind u hierover in de prijslijst. U kunt ook vragen/opmerkingen over het geboortekaartje of de bestelling op het bestelformulier kwijt. Wij nemem daarna zo spoedig mogelijk contact met u op.


Stap 3 het kaartje wordt aangepast aan uw wensen
De gratis digitale proef (PDF-bestand) met daarop uw persoonlijke gegevens krijgt u binnen 2 werkdagen per e-mail toegestuurd. Hier zijn geen kosten aan verbonden en is geheel vrijblijvend. Tevens krijgt u de prijsopgave per e-mail toegestuurd. Als u naast deze digitale proef ook een drukproef wilt ontvangen kunt u dit aangeven op het bestelformulier of doorgeven per e-mail aan info@tx-design.nl. Binnen 3 werkdagen wordt het kaartje naar uw adres verstuurd.

Stap 4 Akkoord geven; bestelling is definitief
Als de kaart helemaal naar uw wens is, kunt u uw akkoord per e-mail retour zenden. De order is dan een feit en verplicht u tot betaling van de eindfactuur. Desgewenst worden de enveloppen nu naar uw adres verzonden. Hiervoor rekenen wij € 8,95 aan portokosten.


Stap 5 De baby is geboren
Zodra de baby geboren is kunt u ons op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.00 uur bellen en/of een e-mail sturen om alle details door te geven (zaterdag, zondag en tijdens vakantiedagen & nationale feestdagen zijn wij gesloten). Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06-39 325 938 en 06-11 405 405 en per e-mail op info@tx-design.nl. Het is prettig als u na de geboorte even een sms-berichtje stuurt, zodat we meteen uw kaart kunnen inplannen.

U kunt de foto’s digitaal sturen naar info@tx-design.nl. Per mail kunt u maximaal 6 MB sturen, u kunt wel meerdere mailtjes achter elkaar sturen. Wilt u meerdere (grote) bestanden tegelijk sturen dan kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van www.wetransfer.nl. Tevens dient u dan gebruik te maken van ons e-mailadres info@tx-design.nl. U krijgt zo snel mogelijk per e-mail het aangepaste kaartje. Na uw akkoord is de order definitief en worden de kaarten gedrukt en verstuurd.


Stap 6 Verzending kaartjes
De geboortekaarten worden in Nederland verzonden via Post.nl. De kosten hiervoor bedragen € 8,95. Indien u ervoor kiest dat wij de kaarten rechtstreeks naar de geadresseerden sturen, komt hiervoor € 0,60 per kaart bij voor portokosten en € 0,25 per kaart voor bewerkingskosten.


Maandag t/m vrijdag
- Voor 10.00 uur de gegevens doorgegeven; kaartjes worden binnen 1 werkdag verzonden
- Na 10.00 uur de gegevens doorgegeven; kaartjes worden indien mogelijk binnen 1 werkdag verzonden (uitzondering zijn sprookjeskaarten. De bewerkingstijd hiervoor bedraagt 12 uur)
Wij doen ons uiterste best de kaarten zo snel mogelijk te drukken en te versturen, indien mogelijk binnen dezelfde dag.

De opgegeven termijn van levering zal zoveel mogelijk in acht worden genomen maar is geen fatale termijn en heeft slechts een indicatieve strekking. TX-design kan dan ook niet aansprakelijk gesteld worden voor verzuim van derden, van wie de levering afhankelijk is (b.v. TNT-post /drukkerij)


Stap 7 Betaling kaartjes
De factuur van de kaartjes & enveloppen ontvangt u binnen 7 werkdagen en dient uiterlijk binnen 14 dagen na factuurdatum te worden betaald. U ontvangt 1 herinnering. Mocht hieraan niet worden voldaan, dan kunnen er € 15,00 aanmaningskosten bijkomen. Mocht hieraan nog geen gehoor worden gegeven, komen ook de incassokosten erbij.

Mocht er iets mis zijn gegaan met de kaarten en/of de aflevering, dan kunt u contact met ons opnemen. Er wordt dan zo spoedig mogelijk naar een oplossing gezocht. Verstuurde kaarten kunnen niet meer gereclameerd worden.

Annulering van een bestelling
Bij het annuleren van de bestelling worden alleen de werkelijke kosten in rekening gebracht. Bij een kaart zonder foto kan dit kosteloos tot en met de digitale proef. Bij de geboortekaartjes met foto bedragen de bewerkingskosten € 50,00. Een bewerkte kaart uit de sprookjesserie kost € 85,00.

U krijgt in beide gevallen de bewerkte foto op digitaal formaat aangeleverd. Mocht een verdrietige afloop van de zwangerschap tot annulering lijden, vervallen automatisch alle voorwaarden en betaalt u alleen de gemaakte kosten van eventueel de enveloppen en porto of u kunt deze retourneren.

Enveloppen
U kunt kiezen voor een standaard-envelop in het formaat van de kaart of u kunt kiezen voor een envelop die aansluit bij de kaart. De prijzen hiervan vindt u terug op de pagina met prijzen.
De standaardenveloppen kunt u op voorhand al bij ons bestellen of gelijkertijd met de geboortenkaartjes laten bezorgen. Enveloppen die aangepast worden aan het ontwerp kunnen ook eerder besteld worden. Indien dit niet mogelijk is worden ze tegelijk gedrukt met de kaarten. De levertijd kan dan daardoor met 24 uur verlengd worden.

Indien u geen gebruik wenst te maken van ons bestelformulier dan kunt u de teksten en uw wensen ook kenbaar maken via e-mail aan info@tx-design.nl of uw wensen telefonisch doorgeven op 06-39 325 938 of 06-11 405 405. Het is ook mogelijk persoonlijk een afspraak te maken in de studio voor een uniek ontwerp en om alles rustig door te spreken.

We willen u verder een fijne zwangerschap en bevalling toewensen.

Sandra Tieks en Mayke Formannoy
TX-design Geboortekaartjes


Wilt u graag de kwaliteit van het drukwerk en het papier beoordelen, dan kunt u gratis een proefsetje bestellen via het bestelformulier of via deze link.